PROMOTII TERMOPAN GEALAN Fereastra NEOFORT


Stimate Client,
Suntem constienti de faptul ca, in prezent consumatorul este supus unui atac al ofertelor promotionale cu caracter indoielnic, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi avantajoase doar pentru cel ce le ofera si cu cat oferta este mai incurcata, cu atat va solicita atentia, iar posibilitatea de a fi dusi in eroare este mai mare. Pentru a nu gresi, adesea sunteti nevoiti sa deveniti experti in diverse domenii: IT, electrocasnice, materiale de constructii si tot ce tine de consumul D-vs. Nu vrem sa va incurcam cu oferte gen banci sau furnizori de telefonie mobila. Tinem, in acelasi timp sa va convingem, ca o tamplarie pentru a fi folositoare pe deplin trebuie sa fie completa. Din motiv ca pentru multi consumatori este obositor sa se concentreze asupra utilitatii unui anumit accesoriu, am hotarat sa facem un efort, ca accesorizarea unei ferestre sa nu devina un lux. In acest sens am hotarat sa incurajam alegerea clientului indreptata catre o calitate premium dupa cum urmeaza:

- Sticla PLANITERM 4S la PRET de geam standard, pentru tamplarie din profile 6 camere rotund cu 3 foi de geam.

- Feronerie ANTIEFRACTIE la partea de jos si colt sus spate - standard, la toate deschiderile oscilobatante.

- La contractele ce contin tamplaria pentru o casa sau un apartament , se ofera gratuit un sistem de aerisire pasiva GECCO 3, la dormitorul copiilor.

- CONSULTANTA GRATUITA in orice problema legata de tamplaria PVC sau Aluminiu, pentru ca, alegerea unei solutii tehnice optime este adesea foarte dificila, motiv pentru care nu ezitati sa ne solicitati o informare. ASTFEL PUTETI EVITA O INVESTITIE NEPROFITABILA. e-mail: vanzari@neofort-biz.ro

Ramanem in speranta, ca am fost apreciati de catre D-vs, pentru efortul nostru de a investi nu numai in calitatea produselor ci si in calitatea serviciilor si a atitudinii pe care o avem fata de clientul nostru.